joehoyle’s Blog

Just another WordPress.com weblog

Otterbox Strada Series

Framtiden inom mode är spännande och massor av olika tekniker används för att skapa helt nya material i skapandet och förutsättningarna för hur modet kommer att se ut. I samband med Strada Series så har Otterbox valt att lyfta fram några av dem entreprenörer som ligger i framkant med sitt skapande inom mode. Lumitoro, som är det svenska företaget som OtterBox har valt att lyfta upp, visar i minidokumentären vilken inverkan användningen av 3D-utskrift har på smyckesbranschen. Roberto Chaves,​en av grundarna av Lumitoro, förutspår även att utvecklingen av material och efterbearbetning är framtiden för yrket och nyckeln till att förbättra branschen.​

“Jag tror att det kommer att ske en revolution med alla nya material som kommer, olika nanomaterial som inte blir smutsiga eller material som reagerar på sin omgivning, som kan flytta eller växa eller ändra sig själva och sin egen form”,​säger Chaves.

Samarbetet markerar lanseringen av d​en nya S​trada-serien,​ett elegant, djärvt och sofistikerat utbud av mobilfodral som utformats för personer som förlitar sig på sina enheter för att lyckas i sina yrken och vardagsliv.

Picture: Miki Barlok

Picture: Miki Barlok

 

I samarbete med Strada Series

Advertisements

No comments yet»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: